Politika privatnosti

Ova pravila određuju i reguliraju kako KTC-Jadran d.o.o. koristi, te štiti sve osobne podatke koje posjetitelji web stranice www.hotel-milenij.com istome dostavljaju kada koriste web stranicu www.hotel-milenij.com.

Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na posjetitelja čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi; posjetitelj čiji se identitet može utvrditi jest osoba koja se može identificirati izravno ili neizravno, osobito uz pomoć identifikatora kao što su ime, identifikacijski broj, podaci o lokaciji, mrežni identifikator ili uz pomoć jednog ili više čimbenika svojstvenih za fizički, fiziološki, genetski, mentalni, ekonomski, kulturni ili socijalni identitet tog pojedinca.

Obrada osobnih podataka znači svaki postupak ili skup postupaka koji se obavljaju na osobnim podacima ili na skupovima osobnih podataka, bilo automatiziranim bilo neautomatiziranim sredstvima kao što su prikupljanje, bilježenje, organizacija, strukturiranje, pohrana, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, obavljanje uvida, uporaba, otkrivanje prijenosom, širenjem ili stavljanjem na raspolaganje na drugi način, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

Prije nego posjetitelj web stranice www.hotel-milenij.com, unese svoje osobne podatke (ime, prezime, e-mail adresa) u svrhu primanja newslettera, promotivnih materijala u kategoriji NEWSLETTER, te radi postavljanja bilo kojeg upita u rubrici KONTAKT, KTC-Jadran d.o.o.je omogućio posjetitelju da bude informiran o svim potrebnim podacima vezano na zaštitu osobnih podataka, te da svojim aktivnim pristankom potvrdi da je suglasan sa korištenjem njegovih osobnih podataka u svrhu koja je izričito navedena. Jednako tako omogućena je odjava u bilo kojem trenutku, no potrebno je naglasiti da su podaci koji su obrađivani prije odjave zakonito obrađivani.

KTC-Jadran d.o.o. jamči da sve osobne podatke posjetitelja koristi samo u svrhe koje su istome navedene prije izražavanja suglasnosti, te da ih ne dostavlja bilo kakvim trećim osobama, odnosno da svi djelatnici KTC-Jadran d.o.o. koji imaju pristup dostavljenim osobnim podacima postupaju u skladu s zakonskim obvezama o zakonitom načinu obrade dostavljenih podataka.

Ujedno, u slučaju da posjetitelj web stranice želi podnijeti KTC-Jadran d.o.o. zahtjev za dostavom podatka obrađuju li se njegovi osobni podaci, odnosno zahtjev za izmjenom dostavljenih osobnih podataka ili pak zahtjev za brisanjem ili ograničavanjem obrade, KTC-Jadran d.o.o. je omogućio da isto može učiniti u elektroničkom obliku putem obrasca ZAHTJEV ISPITANIKA koji je ovdje dostupan.

U slučaju da posjetitelj web stranice ima bilo kakav upit vezano na zaštitu osobnih podataka može se obratiti Službeniku za zaštitu osobnih podataka KTC-Jadran d.o.o. na kontakt
e-mail: info@hotel-milenij.com, tel: +385 (0)21 620 644, fax: +385 (0)21 620 399.

www.hotel-milenij.com (naznaka web stranice) koristi kolačiće (Google Analitics _ ga) koji služe za prikupljanje informacija i izvještavanje o statistici upotrebe web stranice, u svrhu poboljšanja funkcionalnosti web stranice. Kolačići skupljaju informacije na anoniman način, ne spremaju nikakve osobne podatke, ne otkrivaju identitet pojedinačnog korisnika, te ih stoga nije moguće isključiti, niti se traži pristanak na korištenje istih. Ovo su jedini kolačići koji ne podliježu pristanku posjetitelja jer ne prikupljaju nikakve osobne podatke posjetitelja niti se koriste u svrhe oglašavanja, reklamiranja i sl.